Det har skjedd!

Endelig har det skjedd. Hva da tenker du, har Messi signert for Molde? Nei tv2 har endelig skjønt det vi har bedt om i mange år. I en sesong så får vi de 25 første kampene fastsatt allerede nå.  Og her er de:

Runde 1.
Søndag 13. mars kl 15:30 på Molde stadion mot Tromsø. Tidlig kamp hvor rammen er opp til oss.

Runde 2.
Søndag 20. mars kl 20:00 så setter vi snuten mot Oslo. Norwegian har nå billetter til 699 hver vei. Men man må belage seg på å dra hjem på mandagen. Og Stabæk er ingen sak å slå, så alt ligger til rette for en fin dag. Med godt selskap og godt resultat.

Runde 3.
Fredag er det 1. april. kamp kl 19:00 mot Lsk. Selv om man mister fredags-tacoen, så får man i alle fall se noen kanarier som blir knust.

Runde 4.
Søndag den 10. april. Kl 18:00 setter vi snuten mot Kristiansand. Her ligger fly ca på 3000,- men den beste måten og reise på er bussen til tornekrattet. Bare send mail til denne mailen når turinfo foreligger(om tur): tur@tornekrattet.no koselig tur med gode mennesker.

Runde 5.
Søndag 17. april kl 15:30 er vi igjen i Bodø. I fjor var dette en av de beste turene vi hadde. Så vi satser på en reprise av denne. Vil anbefale toget fra Oppdal på lørdags natta. Da ankommer man Bodø på søndagen før kampen og man rekker turen hjem med toget. Prisen om man bestiller nå er prisen ca 2000,- men man ankommer oppdal kl 10:00 på mandagen.

Runde 6.
Torsdag den 21. april kl 19:00 møter vi Vif hjemme. Selv om fotball skal spilles i helgen så kommer vi nok på denne også skal du se.

Runde 7.
Søndag 24. april kl 15:30 møter vi Sarpsborg 08. En perfekt busstur med Tornekrattet. Om det blir tur skjer påmelding til tur@tornekrattet.no Hva ellers skal man gjøre på en søndag?

Runde 8.
Lørdag den 30. april tar vi 3 nye enkle poeng mot lillebror. For seriøst de taper jo hver gang de møter oss. Hver gang…

Runde 9.
Søndag 8. mai kl 20:00 skal vi til Haugesund. Lang biltur, men vi ses som alltid der.

Runde 10.
Onsdag 11. mai kl.19:00 møter vi Godset på Molde stadion, nok en ukedagskamp, men vi møter opp.

Runde 11.
Mandag den 16. mai kl 18:00 møter vi Odd. Dette er en hellig dag så her er det bare å reise. Tornekrattet setter nok opp en buss hvis man melder seg på. Du kan vel adressen nå hvis ikke her kommer det: tur@tornekrattet.no

Runde 12.
Lørdag den 21. mai kl 18:00 møter vi en «republikk» i norge. Sk Brann kommer for å bli slukket.

Runde 13.
Lørdag 28. mai er bare å merke seg. Her blir første skikkelige spiker slått i for R** sitt nedrykk. Kl 18:00 så starter kampen. 90 minutter senerer har vi vunnet 0-2. Tornekrattet setter som alltid opp buss. Påmeldig skjer når den tid kommer til tur@tornekrattet.no

Runde 14.
Søndag 3. juli kl 18:00 møter vi viking. En jovial svenske kommer på besøk, han drar sint.

Runde 15.
Lørdag 9. juli kl 20:00 skal til saft-bygda (kjent som sogndal) dette er en flott tur med buss, når vi dro i 2007 hadde vi en av de best turene noensinne. 2 fulle busser fra Tornekrattet dro den gangen, vi hadde snø og bluss. Klarer vi flere til denne turen? turer@tornekrattet.no  når den tid kjem…,så får vi til en buss her og.

Merk: ingen turer satt opp av Tornekrattet, men håper det blir noe til de nevnte. Påmelding skjer når info fra TK foreligger.

 

Jeagle

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>