Et år er snart over…

På årets siste dag er det vel på sin plass å se tilbake på året og sesongen som har gått. En sesong på først vondt og så etterhvert mye godt, heldigvis!

Det sportslige først. Det startet heller negativt med skral poengsanking og bartene begynte å fantasere om MFK i Adeccoen. Men neida, vi fikk sving på sakene og høydepunktet kom til slutt med seiere over nevnte trøndere i cupfinalen. Bør vel heller ikke glemme seieren over dem i serien i Molde, som tok fra dem sjansen til seriegull.Vi torpederte sesongen deres og fikk Europacupplass til slutt selv, noe vi skal nyte neste år. Så sesongen endte heller positivt kan man si! Hadde noen sagt til meg at det skulle ende slik i slutten av April ville jeg nok sagt meg godt fornøyd!
Av spillere som utmerket seg bør vel flere nevnes…Nyland i mål som og debuterte på landslaget, Hoseth som var svært delaktig i cupens semi og finale. Jo Inge Berget som serverte assister på løpende bånd og Vegard Forren som styrte der bak og evigunge Danien Berg Hestad som heldigvis ikke gir seg enda.

På tribunen har det og variert. Hjemme har det vært tynt i flertallet av kampene og varierende interesse på å bidra hos de fremmøtte. Håper folk møter opp i større antall om med mer sangmentalitet i 2014. En så bra klubb fortjener bedre fra tribunen!
I Oslo på cupfinalen var det selvsagt lettere å slå seg løs.Tifoen som vi i Molde 1742/TK hadde fikset gikk da ikke så verst og syngingen mot langsidene ga gjenklang fikk jeg med meg.
Bortekampen mot lillebror fra Ålebyen bør og nevnes.Her slo folk seg løs og alt var fryd og gammen!Folk glemte at kampen gikk på tv og at naboen kunne se en og det var herlig sjelden stemning på bortefeltet og en meget positiv tribuneopplevelse!La oss gjenta det flere ganger neste år!

Vi synges i 2014!

 

Nyttårshilsen fra Mortenovic

 

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>