Da starter det.

I dag barker serien løs for alvor, mens den såvidt har sluttet i Molde. De kloke hoder har satt seg ned og tenkt over hvem som vinner og kommet med sin dom over forskjellige lag og hvilke forventinger de har til lagene. Selv om disse lærde egentlig er en gjeng med idioter som kanskje har en master i journalistikk, eller i beste fall har sett noe eller spilt litt fotball selv.
Rasshøla fra nord stiller som vanlig sterkt og mange tror disse tar gullet til Tr.heim. Selv mener jeg at det kan de drite i og jeg kommer til å gjøre alt i min makt for å forhindre dette: med flagg, sang og tifo er vi bevæpnet til tennene for å støtte laget vårt frem til seier. Vi skal vinne dette i år!
I Sevilla var vi mange som kom for å støtte Molde til seier, og støtten som vi viste var fantastisk! Det er derimot litt synd at ikke flere gir Molde samme støtte hjemme som det vi ga borte mot Sevilla. Vi kunne se det samme igjen i Glasgow hvor moldensere slapp seg løs og støttet laget frem til seier.
blogg
Så kjære moldensere: nå er tiden inne til å slippe seg løs igjen: kom på kamp og støtt Molde til seier over Tromsø. La oss vise disse tromsøværingene hvordan man støtter laget sitt frem til seier,for husk de har brukt en liten formue på å komme seg til Molde for å få bank av vårt kjære lag, så la oss gi de en opplevelse de sent glemmer.
Så dette er en oppfordring til deg som vanligvis sitter på kamp, til deg som vanligvis ikke synger, til deg som klager på at folk hopper og danser, til deg som drikker deg dritings før kamp, dette er en oppfordring til alle med et blått hjerte, og spesielt til deg som er interessert i at tribunen vår skal prestere på best mulig måte: kom deg på kamp! Kom deg til inngang 13 og stå med oss, syng med oss! Om dette ikke er mulig denne kampen så diskuter tifo med oss, eller mal tifo med oss, lag sanger med oss på http://www.tornekrattet.no/forum/ eller http://www.molde1742.net/forum/ Vi er klar for deg, er du klar for oss? Ser deg uansett på kamp, og du hører oss, vi er de som synger og flagger for harde livet, for seier til Molde. God kamp og lykke til med søndag og 2016!

cropped-img2.jpg
-Jeagle-

Share on Facebook

Det har skjedd!

Endelig har det skjedd. Hva da tenker du, har Messi signert for Molde? Nei tv2 har endelig skjønt det vi har bedt om i mange år. I en sesong så får vi de 25 første kampene fastsatt allerede nå.  Og her er de:

Runde 1.
Søndag 13. mars kl 15:30 på Molde stadion mot Tromsø. Tidlig kamp hvor rammen er opp til oss.

Runde 2.
Søndag 20. mars kl 20:00 så setter vi snuten mot Oslo. Norwegian har nå billetter til 699 hver vei. Men man må belage seg på å dra hjem på mandagen. Og Stabæk er ingen sak å slå, så alt ligger til rette for en fin dag. Med godt selskap og godt resultat.

Runde 3.
Fredag er det 1. april. kamp kl 19:00 mot Lsk. Selv om man mister fredags-tacoen, så får man i alle fall se noen kanarier som blir knust.

Runde 4.
Søndag den 10. april. Kl 18:00 setter vi snuten mot Kristiansand. Her ligger fly ca på 3000,- men den beste måten og reise på er bussen til tornekrattet. Bare send mail til denne mailen når turinfo foreligger(om tur): tur@tornekrattet.no koselig tur med gode mennesker.

Runde 5.
Søndag 17. april kl 15:30 er vi igjen i Bodø. I fjor var dette en av de beste turene vi hadde. Så vi satser på en reprise av denne. Vil anbefale toget fra Oppdal på lørdags natta. Da ankommer man Bodø på søndagen før kampen og man rekker turen hjem med toget. Prisen om man bestiller nå er prisen ca 2000,- men man ankommer oppdal kl 10:00 på mandagen.

Runde 6.
Torsdag den 21. april kl 19:00 møter vi Vif hjemme. Selv om fotball skal spilles i helgen så kommer vi nok på denne også skal du se.

Runde 7.
Søndag 24. april kl 15:30 møter vi Sarpsborg 08. En perfekt busstur med Tornekrattet. Om det blir tur skjer påmelding til tur@tornekrattet.no Hva ellers skal man gjøre på en søndag?

Runde 8.
Lørdag den 30. april tar vi 3 nye enkle poeng mot lillebror. For seriøst de taper jo hver gang de møter oss. Hver gang…

Runde 9.
Søndag 8. mai kl 20:00 skal vi til Haugesund. Lang biltur, men vi ses som alltid der.

Runde 10.
Onsdag 11. mai kl.19:00 møter vi Godset på Molde stadion, nok en ukedagskamp, men vi møter opp.

Runde 11.
Mandag den 16. mai kl 18:00 møter vi Odd. Dette er en hellig dag så her er det bare å reise. Tornekrattet setter nok opp en buss hvis man melder seg på. Du kan vel adressen nå hvis ikke her kommer det: tur@tornekrattet.no

Runde 12.
Lørdag den 21. mai kl 18:00 møter vi en «republikk» i norge. Sk Brann kommer for å bli slukket.

Runde 13.
Lørdag 28. mai er bare å merke seg. Her blir første skikkelige spiker slått i for R** sitt nedrykk. Kl 18:00 så starter kampen. 90 minutter senerer har vi vunnet 0-2. Tornekrattet setter som alltid opp buss. Påmeldig skjer når den tid kommer til tur@tornekrattet.no

Runde 14.
Søndag 3. juli kl 18:00 møter vi viking. En jovial svenske kommer på besøk, han drar sint.

Runde 15.
Lørdag 9. juli kl 20:00 skal til saft-bygda (kjent som sogndal) dette er en flott tur med buss, når vi dro i 2007 hadde vi en av de best turene noensinne. 2 fulle busser fra Tornekrattet dro den gangen, vi hadde snø og bluss. Klarer vi flere til denne turen? turer@tornekrattet.no  når den tid kjem…,så får vi til en buss her og.

Merk: ingen turer satt opp av Tornekrattet, men håper det blir noe til de nevnte. Påmelding skjer når info fra TK foreligger.

 

Jeagle

Share on Facebook

Prisen av en supporter.

Kan man kjøpe en supporter? Kan man få engelsk eller søreuropeisk stemning på tribunen ved å betale for det? I disse har MFK invitert flere kor til å være på Tornekrattets inngang og synge Moldesangen og et knippe andre sanger for å skape en vegg av lyd. En vegg av lyd sier de, er ikke Tornekrattet eller Molde 1742 gode nok supportere? Er ikke støtten som kommer fra inngang 13 god nok, eller er det elementer MFK vil ha bort?

For meg virker det unaturlig og rart at Molde Fotballklubb skal slippe inn folk på supporterinngangen gratis, for å skape en vegg av lyd, når det flere ganger har blitt tatt opp at Tornekrattet og Molde 1742 ønsket at folk som egentlig hadde billetter ovenfor eller ved siden av Krattet kunne komme inn til Krattet og stå der og synge, men betalende mennesker er vist ikke gode nok supportere for MFK. Noe som har hindret nysgjerrige ungdommer å prøve ut supporterlivet, noe man igjen ser i Krattet som sliter med rekruttering.
Rett skal være rett, Tornekrattet har ikke vært mange og stemningen har blitt dårligere og dårligere. Men er dette veien å gå? Å leie inn supportere, for det er jo det MFK nå gjør. De er lei av oss som er der, og har uten å ta kontakt med noen bare bestemt at vi er for dårlige til å lage lyd, og har igjen derfor bestemt at de kan gi en gruppe mennesker gratis inngang til feltet mot at de synger. Prinsippet er jo godt. Hadde de stilt seg opp på 1911, den lokale supporterpuben, og sagt at alle som kjøpte eller hadde sesongkort fikk en ekstra billett mot at vedkommene de tok med bidro til sang eller annet supporterrelatert arbeid hadde vi jo likt dette. Men siden Tornekrattet ikke er godt nok så byttes det ut med noen andre. Eller, det byttes ikke ut, det bare presses til side for noe MFK har funnet på. Respekten som MFK viser Tornekrattet og Molde 1742 som står på feltet, er så liten at den knapt nok eksisterer. Det er nitrist for mange die hard Molde-supportere som har brukt mye tid og penger på MFK og reist mye rundt i Norge og fulgt MFK enten som supporter, kratter, eller Molde 1742.
Men hva kan vi gjøre med det vi ikke liker? Dette gratis-koret er jo ikke problemet i bunn og grunn, koret gjør bare en jobb. Problemet er MFK som bare skyver til side de supporterne som har gitt alt for MFK, som står trofast på feltet. Hva kan de gjøre med dette? Synge med? Å synge på kamp er jo det vi vil, vi vil at atmosfæren skal være «elektrisk» på søndag også, men da får MFK viljen sin og de kommer til og fortsette å leie inn supportere.
Her kommer iallefall noen protestmetoder man kan bruke:

1. Alle som kan dokumentere det kan sende faktura til MFK og be om å få refundert sesongkortet sitt eller de billettene man har brukt. Man har forsåvidt gitt en tjeneste, og når andre kan ta «betalt» for det, kan du også gjøre det. Husk at gjenstander også er en form for betalingsmiddel. Mail sendes til ole@moldefk.no

2. Man kan be om å få hevet sitt sesongkort, siden dette ikke var en del av avtalen da du kjøpte kortet. Husk å være saklig i mailen eller når du kontakter MFK om dette, mail sendes til ole@moldefk.no

3. Dette krever en gruppe. Man kan sitte ned og holde kjeft, men det er kun virkningsfullt om man er mer enn 10 stk.

4. Man kan gå inn for å ødelegge hele opplegget til MFK og bråke når Moldesangen synges, men dette blir nok ikke godt mottatt av resten av stadion.

5. Om man har tid, er bannner eller større tifoer et kraftig virkemiddel mot slik overkjøring. Denne krever litt mer planlegging.

6. Flyers er en fin måte å dele misnøye og informasjon på. Så om du vil spre misnøye, er dette en fin måte å gjøre det på.

7. Send din klage til tarje@moldefk.no og si at du ikke liker dette. Hvis nok folk gjør dette kan ikke MFK gjøre noe annet enn å godta det.

Hva Molde 1742 gjør i denne saken vet jeg ikke ennå, men Tornekrattet har allerede nå varslet at de ikke vil gjøre noe, noe som er synd siden man alltid bør vise misnøye når man er misfornøyd.

-Jern

Share on Facebook

Tribuneliv oppdatering

En liten oppdatering av tribunelivet siden sist update

Atromitos – PAOK 11.05.2014

Atromitos

Magdeburg – Hallescher FC Chemie 14.5.2014

Magdeburg

Hallescher FC Chemie

FC Aarau – FC Basel 15.05.2014

FC Basel

Borussia Dortmund – Bayern München 17.05.2014

Saint Etienne – Ajaccio 17.5.2014

Saint Etienne

Petrolul Ploiesti – Steaua Bucuresti 17.05.2014

Petrolul Ploiesti

Arminia Bielefeld – Darmstadt 19.5.2014

Arminia Bielefeld

Djurgardens IF – IFK Goteborg 21.05.2014

Djurgardens IF

Legia Warszawa – Ruch Chorzów 25.05.2014

Legia

Lech Poznan – Ruch Chorzow 28.05.2014

Lech Poznan

Bari – Novara 30.05.2014

Bari

Legia Warszawa – Lech Poznań 01.06.2014

Legia

Lech Poznan

Arema Malang – Persib Bandung 25.05.2014

Arema Malang

-RaKiiS

Ref: Ultras-tifo

Share on Facebook

Tribuneliv uke 20

Hva har skjedd siste uka

Legia – Wisla 09.05.2014

Legia

Ferencvaros – Diosgyor 10.5.2014

Ferencvaros

Hertha Berlin – Borussia Dortmund 10.5.2014

Hertha Berli

Partizan – Vozdovac 10.05.2014

Partizan

Zenit – Dinamo Moscow 11.05.2014

Zenit

Debreceni VSC – Ujpest 10.5.2014

Ujpes

Brøndby – Randers 11.05.2014

Brøndby

Raja Casablanca – Difaâ El Jadidi 11.05.2014

Raja Casablanca

Share on Facebook

Tribuneliv

Det er veldig lenge siden jeg har postet en oppdatering på det som har skjedd angående tribuneliv rundt om i verden. Jeg vil desverre ikke poste alt som har skjedd siden sist oppdatering her på bloggen. Bildene og film som blir postet i dette blogginnlegget har skjedd i de siste 14 dagene.

Partizan – Crvena Zvezda 26.4.2014

Crvena Zvezda

Hertha Berlin – Eintracht Braunschweig 26.4.2014

Hertha Berlin

Zurich – Luzern 26.4.2014

Luzern

Slask Wroclaw – Zaglebie Lubin 26.4.2014

Slask Wroclaw

Austria Salzburg – St. Johann 01.05.2014

Austria Salzburg (3 league i Østerrike)

Željezničar – Sarajevo 04.05.2014

Željezničar:

Widzew Lodz – Cracovia 04.05.2014

Widzew Lodz

St. Gallen – Basel 4.5.2014

St. Gallen

FC København – Brøndby 04.05.2014

FC København

Brøndby

-RaKiiS

Ref: ultras-tifo

Share on Facebook

Lytter MFK til sine supportere?

Tenk deg at du har en bil. Du parkerer den på en offentlig parkeringsplass og du betaler for å få lov til å stå parkert der. Like etterpå kommer en vakt og flytter på vindusviskerne og forteller deg at du ikke kan stå parkert slik, fordi du er to cm for langt til venstre. Neste gang du parkerer, så håper du at du ikke møter parkeringsvakten igjen, men han står der. Denne gangen kritiserer han at du slamrer med dørene. Den tredje gangen kritiserer han at du hadde langlysene på når du entret parkeringsplassen. Dette fortsetter hver eneste gang du parkerer på plassen. Det kommer et punkt der du ikke finner deg i behandlingen. Du blir irritert. Du forteller ham at dette har han ikke noe med, men han svarer at han har blitt pålagt fra øverste hold at slik skal det være. Så hver gang du parkerer bilen er det alltid noe galt. Til slutt begynner du å kvie deg for å parkere bilen, for du vet at djevelskapen venter på lur. Da vakten begynner å vri på bilspeilet klikker det for deg. Du slår ham ned. Det har hverken hjulpet med dialog, formaninger eller ønsker. Du har allerede tapt din sak

Slik er det å komme inn på Aker Stadion også. I en verden der supportere henger opp flagg over rekkverkene sine for å synliggjøre seg selv og sin støtte til sin fotballklubb, blir bannere i Molde dyttet opp over rekkverkene for at reklamen skal synes. Dette er fornærmende. Det er våre bannere. Det er vår synliggjøring. Vi syns ikke MFK skal usynliggjøre sine supportere.
Molde Fotballklubbs vakter har pirket borti våre bannere i flere år, og i fjor stjal MFK 40 cm av hjemmesupporternes opphengsmuligheter uten å informere supporterklubbene om det. Dette holder ikke! I en by som Molde, der alle kjenner alle, må alle prøve å forstå hverandres behov. Vi som er supportere i Molde har forstått behovet til MFK om å vise reklamen, og vi har stort sett bitt i oss forbannelsen som olmer i oss. Vi har vært snille og greie og har tross alt vist klubb, vakter og politi respekt for deres jobb, så når skal MFK vise oss den samme respekten ved å lytte til oss?
Den største feilen MFK kan gjøre er allikevel å forskjellsbehandle hjemme og bortefansen. Om de skal gjøre sånt, må det i det minste være i hjemmesupporternes favør? Hvorfor skal bortefansen alltid få lov til å gjøre det vi ikke har lov til?
Vi risikerer på et punkt å bli utestengt på livstid om vi ikke oppfører oss, men hva med vaktene som provoserer ?
La oss få ha bannerne våre i fred, slik at vi slipper å bli utskjemt for resten av supporternorge. Det er ikke noe rart om hjemmesupporterne mister motivasjonen. Det er som Magne Hoseth sa det: Jo mer jeg ga av meg selv, desto mer fikk jeg tilbake, og ble en bedre fotballspiller. Det samme gjelder oss som støtter MFK. Desto mer MFK hjelper supporterne, desto bedre blir supportingen!
Tenk litt på det.

Skrevet av:The One And Only, T1N

Share on Facebook

Tabelltipset 2014

Så var det tid for det “alle” gjør før sesongstart!Nemlig, tabelltipset. Hvordan vil tabellen se ut idet vi tar frem adventspynten?Her skal jeg avsløre alt…Tror jeg!

Vi starter på bunn…

16.Stabæk vil bli sist tror jeg på tross av at de har hentet selveste Bob Bradley som trener.Ifølge Tom Høgli er Adu tidenes signering i tippeligaen(de spilte sammen i Club Brugge), noe som virkelig gjenstår å se. Emil Dahle har funnet veien til villaene på Bekkestua, så da får Nadderud besøk av selveste Stein-Jørgen Dahle også!Noe å ta med seg på veien tilbake til 1.divisjon.Vi møter dem borte 13/5.

15.Sogndal vil beklageligvis rykke ned tror jeg.Alltid kjekt med en tur til saftbygda, men frykter det kan bli dårlig med tur i 2015. Malick Mane tok turen til Gøteborg og det mer urbane liv.Vi tar turen til Sogndal 26/10, så husk vinterdekk!

14.Sandnes-Ulf vil spille kvalik for 2.året på rad. Dette på tross av at Selveste Emil Johansson har tatt turen dit. Neppe noen stor forskjell fra flatlander i Nederland.Mistet viktige Thorsteinsson til erkerival Viking og ser ikke for meg at de klatrer høyere enn kvaliken. Bortekampen der nede er 27/4.

13.Sarpsborg 08 sendte oss Mohammed Elyounoussi og hyggelig var det!Brian Deane har hentet playmaker Bojan Zajic fra hovedstaden og tror uansett de har nok kvalitet til å berge seg.17/8 skal vi til på svenskehandel og tar med oss 3 poeng på hjemveien.

12.Lillestrøm havner i ingenmannsland.Er en stund siden de var en trussel selv om de var faretruende nær en cupfinale ifjor. puh!Helstad har faktisk gitt seg ryktes det fra Åråsen. 16/5 skal vi dit og ødelegge 17.Mai stemninga!

11.Bodø/Glimt er tilbake på akkurat…11.plass!Trond Olsen er også tilbake, og jeg tror og synes de virker såpass oppegående i satsing og kvalitet at de berger plassen noenlunde greit.For de som har mulighet til torsdagskamp i Bodø 12.Juni er det så absolutt å anbefale!

10.Start dukker på en hederlig 10.plass. Gjorde de et kupp da de hentet Zlatko Tripic fra oss?Hvem vet, men tror de vil savne finnen Heikkinen i år. Ellers viste siste halvdel av 2013 at de har noe i Tippeligaen å gjøre. Mange ferierende MFK-fans blir nok å finne i Kr.Sand 3.Aug!

9.Odd er irriterende nok fortsatt i Tippeligaen. Enda mer irriterende er det at de i år blir nr.9 og derfor blir med oss videre.Vi har aldri slått dem i Skien på 13 forsøk og 5.April får vi vite om vi endelig greier 3 poeng der.

8.Aalesund gjemmes bort på en nøytral 8.plass. Alltid trivelig at de er der så vi kan hente de tradisjonsrike 3 poengene mot de som enda drømmer om verdensherredømme. Hamdallah er ikke der lenger og faktisk ser det ikke ut til at Dede kommer til å gjøre comeback.I tilfelle noen lurte!12.Juli tar vi på oss shorts og solbriller og inntar danskebåten og jubler for nye 3 poeng.

7.Haugesund hadde en såpass bra sesong ifjor at de faktisk skal spille Europaliga i år.I år må de klare seg uten en av fjorårets beste forsvarer i Bangura som faktisk valgte Minsk som neste stoppested. Alltid trivielle Grindhaug skal komme med vittige kommentarer så det er bare å følge med på intervjuene når FKH er i aksjon.Vi har gått på noen smeller der borte og 25.Mai finner vi ut hvor vittige kommentarer Grindhaug kommer med til FKH-MFK.

6.Viking karrer seg over øvre halvdel mest pga sin gode hjemmestatistikk tror undertegnede. De har en skokk med islendinger i Viking og fortsatt er det sympatiske Kjell Jonevret som styrer vikingskipet. Mindre sympatiske Jarstein vil ikke underholde oss med sine intervjuer da han har dratt til Tyskland der hans personliget visstnok passer mer inn. Uansett, 5.Oktober kan Jarstein se Viking tape hjemme mot Molde og sikkert bli veldig sint-igjen!

5.Vålerengen settes såpass høyt tenker du nok og himler?Joda, tror Rekdal får noe mer skikk på ting i år.Ryddet endel i spillerstallen og fått inn en spiss fra Island(Viking prøvde nok på han),Vidar Ørn Kjartansson som har vist at han kan putte mer enn Børven greide.Nevnte Børven er i Twente mens Ogude sitter i Russland et sted og soner en suspensjon. Litt mer ro over VIF nå, og om det skulle vare kan de snike seg innpå topplagene. Vi møter dem borte 21.Sept.

4.Brann er faktisk høyt oppe!Litt ironisk den?Joda, de er høyt oppe.Signert noen dugende spillere og en ny trener(Norling) som har bra cv og prater bra for seg.Demidov, Hanstveit og svenske Orlov vil nok forsterke. Pusic er borte mens Finne har blitt tysker. 31.August tar vi turen til utlandet eller Bergen som de kaller byen.

3.Strømsgodset sjarmerte alle ifjor.De har nå mistet Ola Kamara og Stefan Johansen og “alle” mener nå at sjarmtrollene ikke vinner serien i 2014.Den avbalanserte keeperen Sead Ramovic har funnet veien til Marienlyst.Ironi det og?Joda. Sen kamp på oss i Drammen i år, nemlig 2.November.

2.Rosenborg kopierer fjoråret og tar sølv.Norges nye sølvgutter må jo leve opp til navnet. Gamst Pedersen synes at bartebyen er mer fristende enn strandliv i Tyrkia(ikke ironi!) og Raske Risiko kom fra Hønefoss. Den ene gangen vi MÅ reise til denne byen blir i år 4.Mai.

1.Molde faktisk….Ja,jeg tror vi kan vinne serien i år!Vi har handlet kvalitet i Singh, Elyounoussi og Sigurdarsson. Vi har ryddet bra opp i stallen og mange unyttige er borte. Skullerud tror jeg duger som erstatter, så trenerbytte frykter jeg ikke. Ser ikke helt de som er bedre enn oss, så kan vel godt si at vi kan vinne gull på mangel av gode utfordrere.Vi har god kvalitet i alle ledd og gjør meg ikke noe om en av spissene putter opp mot 20 mål. Oj, oj, 2014 skal bli så bra folkens!Vi vinner, helt sant!

 

Fasiten er levert av Mortenovic

 

Share on Facebook

La oss bli flere neste år!

Snakker da om gårsdagens treningskamp som ga en tradisjonell seier over naboene i sør.

Selv ble jeg skuffet over at kun 1200 tilskuere var der.Hvorfor?Kanskje MFK kan forklare litt? Da jeg ankom stadion var det lange køer foran billettluka og det virket som det skulle bli mye folk. Køen gikk sakte og avspark nærmet seg.Avspark ble utsatt 5-10 minutter og nesten alle fikk se hele kampen.

Men hva om MFK hadde greid å gi de med sesongkort fri inngang?Kanskje ville det lokket flere til stadion og da ville nok flere tenkte: “om i kjøpe sesongkort får i au treningskampen gratis”, og da anskaffet seg det før igår. Tviler på at inntektene fra treningskampene er avgjørende for økonomien.

Så min oppfordring til MFK er at neste år gir dere klar beskjed om at de som handler sesongkort får treningskampene gratis.Da vil nok salget bli enda bedre tidligere på vinteren OG flere vil dukke opp ute på Reknes med de inntekter det kan medføre i økt kiosksalg feks.

 

Vi sees på stadion om 5 dager!

 

Mortenovic

Share on Facebook

Et år er snart over…

På årets siste dag er det vel på sin plass å se tilbake på året og sesongen som har gått. En sesong på først vondt og så etterhvert mye godt, heldigvis!

Det sportslige først. Det startet heller negativt med skral poengsanking og bartene begynte å fantasere om MFK i Adeccoen. Men neida, vi fikk sving på sakene og høydepunktet kom til slutt med seiere over nevnte trøndere i cupfinalen. Bør vel heller ikke glemme seieren over dem i serien i Molde, som tok fra dem sjansen til seriegull.Vi torpederte sesongen deres og fikk Europacupplass til slutt selv, noe vi skal nyte neste år. Så sesongen endte heller positivt kan man si! Hadde noen sagt til meg at det skulle ende slik i slutten av April ville jeg nok sagt meg godt fornøyd!
Av spillere som utmerket seg bør vel flere nevnes…Nyland i mål som og debuterte på landslaget, Hoseth som var svært delaktig i cupens semi og finale. Jo Inge Berget som serverte assister på løpende bånd og Vegard Forren som styrte der bak og evigunge Danien Berg Hestad som heldigvis ikke gir seg enda.

På tribunen har det og variert. Hjemme har det vært tynt i flertallet av kampene og varierende interesse på å bidra hos de fremmøtte. Håper folk møter opp i større antall om med mer sangmentalitet i 2014. En så bra klubb fortjener bedre fra tribunen!
I Oslo på cupfinalen var det selvsagt lettere å slå seg løs.Tifoen som vi i Molde 1742/TK hadde fikset gikk da ikke så verst og syngingen mot langsidene ga gjenklang fikk jeg med meg.
Bortekampen mot lillebror fra Ålebyen bør og nevnes.Her slo folk seg løs og alt var fryd og gammen!Folk glemte at kampen gikk på tv og at naboen kunne se en og det var herlig sjelden stemning på bortefeltet og en meget positiv tribuneopplevelse!La oss gjenta det flere ganger neste år!

Vi synges i 2014!

 

Nyttårshilsen fra Mortenovic

 

Share on Facebook