Pyro på tribunen

pyro

I går har vi gjennomført et lovlig og trykt pyro show på stadion, med velsignelse fra NFF, politi, og brannvesen og ikke minst Molde FK. I Oslo er det dessverre andre boller om dagen. Oslo brann og redningsetat har nå begynt å nekte alle former for håndholdt bluss, med begrunnelse av at håndbluss anses som et nødsignal og ikke underholdning. På den måten vil alle søknader om lovlig bruk av pyro blir avslått uten at søknaden blir vurdert.

Skjermbilde
Hvordan påvirker dette oss tenker du kanskje nå, uten det selvfølgelige, som at vi må holde sammen og kjempe på samlet front om og holde sammen for våre felles goder? Oslo Brann og Redningsetat anbefaler andre om å følge samme eksempel, ved å forby håndholdt bluss. Det vil si at om de for viljen sin, får ikke hverken Tornekrattet eller Molde 1742 lenger lov til å bruke pyro lovlig.
Vi vet i dag at vårt pyro-show er uskadelig så lenge det blir gjort under ordnede omstendigheter. Blussing er sett på som stemningsskapende, og til og med hedret av både fotballspillere og managere. Så hva de holder på med i Oslo er ikke godt å forstå, men vi i Molde 1742 er for lovlig pyro bruk i Norge.
Les hele saken http://fotballsupporter.no/index.php/ny … brannvesen og diskutert dette gjerne med oss på http://molde1742.net/forum/.

Molde 1742.

img2.jpg

Share on Facebook