Bodø neste

Aspmyra er arenaen våre blå-hvite skal ta sin første 3-poenger i 2015. Avspark er kl.1530 lørdag på denne ærverdige arena hvor det i sin tid ble ropt “varsku her!” da hjemmelaget hadde frispark fra rundt 45 meter.

Skal du ha billetter til denne kampen kan du kjøpe i ei luka på stadion kampdag. Bare si du skal på bortefeltet eller si “i ska ha billett i”. Kampbilletten koster for oss 150,-  Evnt kan du gå inn på denne siden og bestille og skrive ut hjemme: https://salg.billettluka.no/Sale/ChooseSeatSelectionMode.iticket?seatingAreaId=29&

Aspmyra ligger sør i Bodø, like ved flyplassen. Fra sentrum er det bare å tusle Bankgata, som ligger litt oppom sjøkaia, til den krysser Hålogalandsgata, som er gata stadion ligger i. En enkel trimtur på 20+ min.

Forøvrig er Den gule Horde supporterklubben der oppe og de har og en alternativ gjeng som kaller seg 1916. Tidligere erfaringer tilsier at Bodø er et kurant reisemål og lokalbefolkningen er ganske vennligsinnet.

God reise og vi synges i nord!

 

 

Share on Facebook