Sanger av Molde 1742!

Vi i Molde 1742 jobber kontinuerlig for å bedre tribunelivet rundt Molde fotballklubb. En av de beste måtene å gjøre dette på er ved å stadig finne på nye orginale sanger, som er fengende og kraftfull.

Her på denne siden, med tilhørende undersider, vil vi legge ut innspillinger av alle sangene vi lager. Vi vil bruke enkle innspillinger av sangen, kombinert med skrevet tekst, slik at dere enkelt vil kunne lære hvordan de nye sangene går. Vi vil også forsøke å legge ut filmer av sangene i bruk på stadion eller i andre forbindelser, slik at dere vil kunne få et inntrykk av hvordan de fungerer når de blir satt ut i livet.

Trykk på hver enkelt sang for å lære den!


Vi har NY SANG!

Laget fra Rosenes by NY SANG!

Kjære Molde

Tre bokstaver

Alt for Molde

Stadion

Frelser

Krattevise

Sangforslag

Sitter du med en liten dikter i magen? Har du sangstemme på nivå med en gjennomsnittelig idol-audition? Eller er du kanskje bare veldig engasjert i tribuneliv, og har lyst til å bidra til gode for MFK?

Da er du på hjemmebane nå!

Vi i Molde 1742 jobber hele tiden med å løfte stemningen rundt MFK sine kamper, og en måte å gjøre det på er ved å lage fengende nye sanger som kan benyttes på tribunen. Og du er velkommen til å hjelpe til! Om dette er noe for deg, så kom bort og slå av en prat med oss på stadion, eller registrer deg på forumet vårt!

Velkommen til Molde 1742